anisclo, kloof, monte perdido, nationaal park

Añisclo kloof

Selecteer uw B&B, hotel of vakantiehuis

De Añisclo kloof is een stuk natuurgeweld in de spaanse Pyreneeen, in nationaal park Ordesa y monte perdido. Het is een prachtige combinatie van een autorit en eventueel een wandeling.

De autorit gaat door de bodem van de kloof langs een wild kolkende rivier. Een smal weggetje meandert door de steeds nauwer wordende kloof.

Een parkeerplaats markeert het einde van de autorit door de kloof. Hier kan te voet verder gegaan worden. Het intro is al prachtig met een eeuwenoude brug die bijna honderd meter boven het water is aangelegd. Iets verder is er de rotskapel San Urbez.

Een prachtige dagtocht. 

NB: 's Zomers is het weggetje éénrichting, dus het is belangrijk de goede kant op te rijden.

Deze excursie is gratis en op eigen gelegenheid te doen.

Het PDF E-book "Excursies in en om Sobrarbe" biedt gedetailleerdere beschrijvingen van deze en al onze andere excursies. Hoe er te komen, wat mee te nemen, en verdere adviezen en uitleg. 62 pagina's A4, een schat aan informatie.

Hiernaast bevat het boek een keur van de beste restaurants in Sobrarbe, wat beginnersspaans en een beknopte roofvogelgids.

U ontvangt dit E-book twv € 20,- gratis wanneer u een accommodatie via ons boekt, maar u kunt het ook bestellen door ons een e-mail te sturen (niet gratis).

Wat anderen vinden:

"PS: we hebben goed gebruik kunnen maken van jullie PDF boek! Top!"

"Veel dank voor je e-book: we hebben o.a. veel wandelingen in de prachtige natuur gemaakt en heerlijk gezwommen in het meer."

Selecteer uw B&B, hotel of vakantiehuis

Top of the Pyrenees
4.6 out of 5 based on 857 user ratings.
Marvin's Music
Barokshop.com
Top of the Pyrenees
Marvin's Multimedia