Ordesa, Nationaal park, Monte Perdido.

Ordesa

Selecteer uw B&B, hotel of vakantiehuis

De Ordesa vallei is dé publiekstrekker van het nationaal park Ordesa en Monte Perdido. Een lang uitgesleten gletsjerdal met het ene verbazingwekkende uitzicht na het andere.

Binnen Ordesa hebben we op deze website 2 wandelingen staan (Faja Racon en Faja Pelay), maar een bezoek aan de vallei kan ook zonder (lange) wandeling). Bij de parkeerplaats is al een prachtige relaxweide, en loopt u iets tegen de stroom op vindt u prachtige plekjes om te picknicken.

Een korte wandeling is mogelijk langs de 3 watervallen, een wat langere zou zijn naar het eind van het dal (cola de Caballo) en terug te gaan.

Deze excursie is gratis en op eigen gelegenheid te doen.

Het PDF E-book "Excursies in en om Sobrarbe" biedt gedetailleerdere beschrijvingen van deze en al onze andere excursies. Hoe er te komen, wat mee te nemen, en verdere adviezen en uitleg. 62 pagina's A4, een schat aan informatie.

Hiernaast bevat het boek een keur van de beste restaurants in Sobrarbe, wat beginnersspaans en een beknopte roofvogelgids.

U ontvangt dit E-book twv € 20,- gratis wanneer u een accommodatie via ons boekt, maar u kunt het ook bestellen door ons een e-mail te sturen (niet gratis).

Wat anderen vinden:

"PS: we hebben goed gebruik kunnen maken van jullie PDF boek! Top!"

"Veel dank voor je e-book: we hebben o.a. veel wandelingen in de prachtige natuur gemaakt en heerlijk gezwommen in het meer."

Selecteer uw B&B, hotel of vakantiehuis

Top of the Pyrenees
4.6 out of 5 based on 857 user ratings.
Marvin's Music
Barokshop.com
Top of the Pyrenees
Marvin's Multimedia