spaanse pyreneeen, zwemmen, zwembad

Zwemmogelijkheden

Selecteer uw B&B, hotel of vakantiehuis

Niet al onze accommodaties hebben een zwembad, maar dat is ook niet altijd nodig. Er zijn hier diverse plekken waar je - vaak dicht bij de huizen - heerlijk even kunt afkoelen in de rivier, of in het meer. En dat is eigenlijk veel leuker dan een zwembad, dat overigens wel beschikbaar is in diverse plaatsen.

Uiteraard zijn er de meren van El Grado en Mediano, waarbij vooral de eerste een aantal leuke plekken heeft om in te zwemmen. Hiernaast is er de Rio Susia, de Bellos, of Rio Ara.

Deze excursie is gratis en op eigen gelegenheid te doen.

Het PDF E-book "Excursies in en om Sobrarbe" biedt gedetailleerdere beschrijvingen van deze en al onze andere excursies. Hoe er te komen, wat mee te nemen, en verdere adviezen en uitleg. 62 pagina's A4, een schat aan informatie.

Hiernaast bevat het boek een keur van de beste restaurants in Sobrarbe, wat beginnersspaans en een beknopte roofvogelgids.

U ontvangt dit E-book twv € 20,- gratis wanneer u een accommodatie via ons boekt, maar u kunt het ook bestellen door ons een e-mail te sturen (niet gratis).

Wat anderen vinden:

"PS: we hebben goed gebruik kunnen maken van jullie PDF boek! Top!"

"Veel dank voor je e-book: we hebben o.a. veel wandelingen in de prachtige natuur gemaakt en heerlijk gezwommen in het meer."

Selecteer uw B&B, hotel of vakantiehuis

Top of the Pyrenees
4.6 out of 5 based on 857 user ratings.
Marvin's Music
Barokshop.com
Top of the Pyrenees
Marvin's Multimedia