Canyoning, Spaanse Pyreneeen, Sierra de Guara

Canyoning

Selecteer uw B&B, hotel of vakantiehuis

Canyoning in de Spaanse Pyreneeen, bv in de Sierra de Guara is een geweldige ervaring. Op hete dagen is het koele water welkom gezelschap. Canyoning biedt je de mogelijkheid de toch al spectaculaire natuur van een andere zijde te bekijken.

Canyoning houdt in dat je een rivierstroom door een canyon volgt. Voor moeilijke passages is er vaak een bypass, bv voor kinderen. Een geweldige ervaring, en een stuk minder gevaarlijk dan het lijkt.

UIteraard is dit een betaalde excursie, met professionele begeleiding.

Naast canyoning zijn er in de regio allerlei actieve sporten te beoefenen. Denk aan ATB rijden, raften, Via Ferrata etc. 

Het filmpje hieronder geeft een aardig beeld, al ziet het er wat heftig uit. Bedenk dat iedere sprong een lagere variant of een bypass kent. Ter plaatse kunt u bepalen of u het "waagt" of niet.Onderstaand de prijzen voor onze betaalde excursies:

Activiteitvolwassenenkind
Rafting € 40/45,- € 29,- (tot 14 jaar)
Canyoning € 46,- € 46,-
Vía Ferrata € 55,- € 55,-
Kanovaren meer € 46,- € 15,- (tot 10 jaar)
Mountainbike huur € 12,- halve dag
€ 20,- hele dag
 

Lagere prijzen bij meer dan 5 personen.
U kunt hier direct uw excursie(s) boeken.

Beste Vincent, wilde je alvast even kort bedanken voor je organisatie van de twee activiteiten. We zijn heel persoonlijk benaderd en zeer goed begeleid. Het was helemaal super!

Grt Sonja

---------

Dank Vincent, voor de suggestie om de activiteiten vooraf te reserveren. We zijn blij met je keuze voor Nomadas del Pirineo. Onze verschillende begeleiders waren, elk op hun manier, zeer gepassioneerde bergsporters die ons professioneel in hun sport inleidden. Op hen vertrouwend hebben we gesprongen, geklommen, gedoken, gezwommen,… onze grenzen verlegd en superhard genoten! 

Selecteer uw B&B, hotel of vakantiehuis

Top of the Pyrenees
4.6 out of 5 based on 857 user ratings.
Marvin's Music
Barokshop.com
Top of the Pyrenees
Marvin's Multimedia